Vitaal Samenwerken en de Vitaliteitsmakelaar!

Samenwerken op lokaal niveau is het streven omdat deze samenwerkingen het duurzaamst in potentie zijn. Mensen die wonen in een omgeving zullen meer willen doen voor hun eigen omgeving. Datzelfde geldt voor bedrijven, onderwijs en zorg.

Samenwerken is een Proces, geen Product!!!
Vaak wordt het samenwerken weggezet als doel of als eindproduct van een kortdurend project of een nieuwe subsidie. Maar lokaal samenwerken kan nooit een product zijn van een kortstondig project of de inzet van subsidie. Samenwerken is een proces en daarbij een proces dat continue in gang moet zijn, nu en in de toekomst. Samenwerken is het vergroten van je netwerk, het helpen van je netwerk en hulp vragen aan je netwerk.


Maar wat als je dit netwerk nog niet hebt? En waarom is de vitaliteitsmakelaar als lokale verbinder een oplossing? Ontdek meer in onderstaande video.

Vitaliteitsmakelaars® focussen op het proces en daarom bieden wij naast maatwerk onze diensten aan in de vorm van abonnementen die passen bij de vraag en de mogelijkheden van onze klanten. Neem contact op voor de mogelijkheden.