Coaching

Personeelsontwikkeling is een van de belangrijkste processen maar vaak moeilijk en tijdrovend. Te vaak zijn het maar enkele momenten die een heel jaar moeten samenvatten. Hierdoor voelen beoordelings- en functioneringsgesprekken vaak als een doorn in het oog van zowel medewerkers als leidinggevenden. Ook hier is communicatie een onmisbare sleutel. Leer je personeel begrijpen, ontdek jouw eigen rol hierin ontstaan en help jouw personeel sterker te worden zodat het team steeds waardevoller wordt. 

Methode

Ontdek hoe eenvoudige tools kunnen helpen om te coachen naar een hoger niveau. Deel informatie en feedback tussen manager en werknemers en leer hoe je het beste uit jouw werknemers haalt en hen gelukkig houdt. Zo ontstaat een gezonde relatie, een doorlopend coachingsproces, wordt het personeelsdossier gezamenlijk bijgehouden en horen de standaard beoordelingsgesprekken eindelijk tot het verleden. 

Onze werkwijze vullen we aan met een analyse van het team volgens de MyDrives Methode. Deze analyse geeft een zeer goed beeld van de afzonderlijke collega's als ook het team en de cultuur binnen een bedrijf.  Zeer praktisch in te zetten. 

Klik op de brochure voor meer informatie of Probeer een Miniscan via deze link https://analyse.mydrivesmyhabits.com/miniscan/vantongeren