Creatief in het vinden van praktische oplossingen 

Van Tongeren & Partners BV is het adviesbureau van Gioya. Haar missie is kristalhelder: praktische ondersteuning bieden aan (familie) bedrijven & organisaties en ze helpen grip te krijgen op hun organisatie om succesvoller te worden in hun bedrijfsvoering. 

Ken je klant

Gioya combineert kennis van zaken met inlevingsvermogen. “Een kwart eeuw later kijk ik terug op mijn rol als Directeur-Eigenaar van ons familiebedrijf en een van de grootste zwemscholen in Nederland. Gedurende deze tijd heb ik alle facetten van het beroep, de veranderende markt, de risico's en de zware maatschappelijke rol van een zwemschool mogen ervaren, het hoofd moeten bieden en eigen moeten maken. Als geen ander ken ik de uitdagingen, de frustraties en de beloningen die een eigen onderneming en familiebedrijf zowel op zakelijk als persoonlijk vlak met zich meebrengen. Al die ervaring is nu mijn schatkamer waarmee ik anderen kan ondersteunen”. 

Passie voor activiteiten waar veel bedrijven mee worstelen

Gioya is trots op haar jaren als directeur van een goedlopend familiebedrijf, waarin ze zich heeft gespecialiseerd in het vinden van de gewenste verhoudingen tussen mogelijkheden en de wensen van de klant, coaching van personeel en de kracht van goede communicatie zowel intern als extern? Daarnaast is haar passie het vinden van efficiëntie en eenvoud in processen zodat ondernemers en werknemers zich weer kunnen focussen op hun passie terwijl werkdruk en kosten afnemen. Opgroeien in een familiebedrijf heeft haar een uniek inzicht gegeven in de patronen, rollen en valkuilen binnen familiebedrijven, hoe deze te begrijpen en te navigeren.